Shopping cart

Contact

Onze chauffeurs volgen uw vluchtnummer en passen zich aan eventuele vertragingen aan. Uw reservering wordt automatisch aangepast om ervoor te zorgen dat de taxi klaarstaat wanneer u landt. 

We raden aan om minimaal 24 uur van tevoren te reserveren om uw rit te garanderen. Echter, we zullen ons best doen om last-minute reserveringen te accommoderen op basis van beschikbaarheid.

Onze tarieven voor Schipholvervoer zijn transparant en vast. Er zijn geen verborgen kosten, en de prijs die u ziet bij het reserveren is wat u betaalt.

Zeker! Met onze online reserveringsservice kunt u eenvoudig een taxi boeken voor een specifieke tijd die het beste bij uw reisschema past.

Door vooraf te reserveren, vermijdt u wachttijden en bent u verzekerd van een comfortabele rit naar Schiphol. Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van de luchthavenprocedures, waardoor uw reis soepel verloopt.

Ja, al onze chauffeurs hebben ruime ervaring en zijn specifiek getraind voor luchthavenvervoer. Ze zijn goed op de hoogte van de procedures op Schiphol en zorgen voor een professionele service.

Nee, al onze ritten naar Schiphol zijn privé. U deelt de taxi niet met andere passagiers om ervoor te zorgen dat uw reis comfortabel en efficiënt verloopt.

Ja, we accepteren betalingen met creditcards, waaronder Visa, MasterCard en iDeal voor uw gemak.

Neem contact met ons op!